Kochani – Międzynarodowe Targi Turystyczne 2016 za nami.
Przez trzy dni podróżowaliśmy po różnych zakątkach świata poznając nowe smaki i oryginalne potrawy.
Pojawiła się kuchnia współczesna, gruzińska i koszerna, a cały czas królowały produkty lokalne.
Cieszę się, że przyjechało tylu lokalnych dostawców z województwa dolnośląskiego.
Nie zabrakło także Simona COOKsa ze swoimi tortami i deserami 🙂
Bardzo dziękuję organizatorom za zaproszenie 🙂
Duże chapeau bas dla Agnieszki Hajbury-Michałowskiej – która zawodowo wszystko zorganizowała i dopięła na ostatni guzik 🙂
Miałem po raz kolejny szansę przygotować torty oraz słodkości dla odwiedzających Międzynarodowe Targi Turystyczne 2016 we Wrocławiu.
Zebrało się sporo osób by zobaczyć jak przygotowuję moje torty a przede wszystkim je posmakować.
Desery rozeszły się w mgnieniu oka.
Przy okazji pokazu “Torty na każdą okazję” – przygotowany tort był licytowany na specjalną akcję charytatywną w której wziąłem udział.
Akcja dotyczyła pomocy Indze Figurce – dziewczynce chorej na zanik mięśni (SMA).
Cieszę się, że tort został wylicytowany przez wspaniałych ludzi – Gospodarstwo Rolne Kiszonki Michał Sznajder.
Jeżeli chcecie aby Simon COOKs wyczarował dla Was smaczne, naturalne torty lub słodkie desery – piszcie do mnie.
Wszyscy byli zadowoleni, ja byłem zadowolony – bo rozpieszczanie podniebień jest mega fajne.
Pomimo przeziębienia i problemów z mówieniem – dałem radę. Są to takie emocje, że o wszystkim się zapomina.
Pamiętajcie jakość produktów jest bardzo ważna – od nich także zależy smak.
Serdecznie Was pozdrawiam i zapraszam na Simon COOKs po inspiracje kulinarne.
“Klikajcie mnie”
Simon COOKs – Szymon